Plecați!Sper să vă meargă bine!

 

 

Tot circulă repostată si răspostată opinia unui prezentator tv cum că nu avem ce apăra în caz de război. Pai ce a făcut țara asta pentru noi? Noi ar trebui să ne apăram copiii și să plecăm cât mai departe.

Serios? Dacă in afara de ”caterincă ,  ai mai fi studiat și puțină istorie, ai fi aflat că Țara asta ( mereu cu litera mare pentru unii dintre noi!)  i-a dat pe Decebal care s-a sinucis pentru a nu-i sili pe  daci să devină scalvi odată cu el, că lânga Târgoviște, Vlad Voievod Drăculea a intrat singur peste imensa tabară a sultanului  ce cucerise  Constantinopolul, că Mihai Vodă și-a căpatat numele de viteaz  luptând pentru libertatea, limba și mai ales viitorul nostru, că lângă ei au murit sute de mii de români pentru ”copiii copiilor din veac”, adica pentru noi.  Oasele lor,mințile ascuțite ale savanților, truda altor români  hăruiți au contibuit la tihna lumii de azi. Ce a facut  Țara pentru tine? Totul!

Ei, Ștefan cel Mare. Miahi Eminescu, Brâncuși, Antipa, Coandă, Cătălina Teodoroiu, Sima Buzescu, ei sunt Țara! Ei și milioanele de oameni care trăiesc cuminți și buni așa cum le-a fost lăsat.

Voi, cei scârbiți că nu vi se tot dă, plecați! Sper să vă fie bine acolo unde mergeți și să aveți la ce vă întoarce.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *